Melico Racing: Šanca ešte stále trvá

Bratia Melichárekovci a ich Melico Racing Team sa predstavia aj na predposlednom kole slovenských majstrovstiev v rally 2015, na 41. Rally Košice.

Melico Racing

Rally Košice budú piatym kolom šesťdielneho seriálu Majstrovstiev Slovenska v rally 2015. Na ich štart sa postavia s vozidlom Ford Fiesta RS WRC aj Jaroslav a Erik Melichárekovci. Napriek faktu, že im v priebežnom poradí slovenského šampionátu patrí druhé miesto, do Košíc prichádzajú so vztýčenou hlavou a cieľom zabojovať o tohtoročný titul absolútnych majstrov. Prečo by aj nie, veď už pred dvoma rokmi dokázali, že v Košiciach dokážu o titul nielen súťažiť ale dokonca ho na tratiach vybojovať, žiaľ o tento status po súťaži za zeleným stolom prišli.

Melico Racing

„Myslím si, že boj o majstrovský titul ešte stále nie je prehratý. Máme síce menší bodový zisk ako naši súperi, pred sebou ale ešte tri bodované dni, ktoré môžu priebežné poradie poriadne zamiešať. Ak sa pozrieme do minulosti, v Košiciach sa vždy lámal chleba. Viem, že to bude veľmi ťažké, keďže tu opäť bude veľa kvalitných súperov na špičkovej technike a samozrejme sa budú všetci snažiť byť rýchlejší ako my. Tunajšia súťaž ale dokáže svojimi ťažkými rýchlostnými skúškami poriadne prekvapiť. Nám sa podarilo v Košiciach zabojovať už minulosti, prečo by sa situácia nemohla zopakovať ? Dúfajme, že sa šťastie prikloní na našu stranu, veď smoly a defektov sme si v tomto roku užili viac než dosť. Čo sa nášho ďalšieho programu týka, budeme to mať teraz poriadne nabité, keďže rovno z Košíc sa hneď presúvame do Nemecka, kde nás čaká podujatie zaradené do Majstrovstiev sveta v rally,“ opísal Jaro Melichárek svoje pocity pre Rally Košice.

Zdroj: Miro Majláth / Foto: Jakub Rovný

Pridaj komentár