Malchárek bude v Magione bojovať o dvojité body do NASCAR Whelen Euro Series

Letná prestávka v európskej NASCAR sérii sa konečne končí. Na Autodromo dell˙Umbria v talianskom meste Magione sa bude bojovať o body v piatom pokračovaní seriálu. Náš Christian Malchárek s tímom DF1 Racing sa bude snažiť potvrdiť zlepšujúcu sa formu a získať čo najviac bodov do hodnotenia.

NASCAR Whelen Euro Series

Ešte pred odchodom do Talianska testoval Christian Malchárek svoj Chevrolet č.66 na Slovakia Ringu, ktorý si za svoj domovský stánok zvolil pred touto sezónou tím DF1 Racing. “Testy prebiehali výborne, celkom hladko,” povedal pred cestou do Magione Christian Malchárek. “Opäť som zvýšil svoju sebadôveru za volantom vozidla NASCAR. Hoci trať v Magione osobne nepoznám, nevidím v tom dnes žiadny problém. Môj tím zariadil testovanie na štvrtok, takže budem mať dosť času sa s novým okruhom zoznámiť.”

NASCAR Whelen Euro Series

Autodromo dell`Umbria
Magione sa nachádza 20 kilometrov od mesta Perugia neďaleko známeho jazera Lago di Trasimeno. Okruh vyžaduje šikovného jazdca, preto je medzi pilotmi obľúbený. Z pohľadu fanúšika je taktiež obľúbený. Zo strechy pit lane je vidieť 90 percent 2605 metrov dlhej trate.

Prvé preteky kategórie Elite 2 čakajú Christiana v sobotu o 17:30, druhé sa idú v nedeľu o 10:30.

Zdroj: Race Pro Media

Pridaj komentár