KL Racing

KL Racing so Sýkorom a Tomaštíkom na Rally Klatovy

Posledné kolo českých rally majstrovstiev aj so slovenským KL Racing Rally Teamom.

KL Racing

Podujatie Rally Klatovy 2015 odštartuje už počas nadchádzajúceho víkendu ako posledné kolo šesť dielneho seriálu českých rally majstrovstiev. Na štart sa popri množstve domácich súťažiacich postaví aj slovenský KL Racing Rally Team s dvojicou posádok.

Štartové číslo 4 na vozidle Ford Fiesta R5 bude mať posádka Jan Sýkora – Štepán Palivec. Napriek faktu, že táto dvojica odštartovala iba na dvoch podujatiach, jej patrí pre Rally Klatovy priebežne deviate miesto v priebežnom poradí českých majstrovstiev. V Krumlove sa určite Jan so Štepánom budú snažiť svoje skóre ešte vylepšiť.

Druhým jazdcom reprezentujúcim slovenský KL Racing Rally Team bude Jaromír Tomaštík. Ten sa trochu netradične posadí za volant vozidla Renault Clio so štartovným číslom 51. Kto bude jeho spolujazdcom sme sa zatiaľ zo zoznamu prihlásených nedozvedeli.

KL Racing

„S oboma jazdcami, ktorí patria k absolútnej českej špičke, sme už v minulosti niekoľkokrát spolupracovali a preto presne vieme čo od nich môžeme čakať. Som rád, že máme možnosť s nimi spolupracovať a verím, že sa im na Klarovských tratiach bude dariť a v cieli sa budeme spoločne s nimi tešiť z pekných výsledkov,“ povedal Marek Lokaj, manažér slovenského KL Racing Rally Teamu.

Rally Klatovy štartuje v dňoch 2. – 3.10.2015, pričom pre všetkých súťažiacich organizátor pripravil trať celkovej dĺžke takmer 240 kilometrov. V nej už je započítaných aj takmer 84 ostrých kilometrov, ktoré sú rozdelené do celkovo siedmych rýchlostných skúšok. Meno víťaza, ale aj to, ako sa darilo dvojici posádok slovenského KL Racing Rally Teamu sa dozvieme 3.10.2015 po 17-tej hodine.

Zdroj: Miro Majláth / Foto: Vladislav Maschl

Pridaj komentár