KL Racing Rally Team

KL Racing Rally Team vstupuje do druhej päťročnice s najnovšou technikou

Dvojica súťažných posádok, ale aj najnovšia technika v podobe Škody Fabia R5. Tak presne toto prinesie na 11. Eger Rallye slovenský KL Racing Rally Team.

KL Racing Rally Team

Ako sme vás už v predchádzajúcej správe informovali, Tomáš Kukučka s Radovanom Moznerom mladším počas uplynulého víkendu poriadne otestovali Škodu Fabia R5 v rámci testovacej Rally Žiželice. Teraz ich čaká premiérové predstavenie s novým vozidlom na Eger Rally 2016. Na tejto úvodnej súťaži slovenských majstrovstiev vyštartujú so štartovým číslom 7, pričom okrem slovenských bodov budú v Maďarsku bojovať aj o body v rámci FIA CZ, čiže Zóny strednej Európy. „Ako som už spomínal, zoznamovanie so Škodou Fabia R5 po Sosnovej prebiehalo aj Žiželiciach, kde sme od začiatku dosahovali najrýchlejšie časy a nakoniec skončili druhí. O deň neskôr sme sa presunuli do okolia Plzne, kde má Honza Sýkora svoje tímové zázemie. Bolo to super, Syky a jeho spolubojovníci nám pripravili ďalšie dve trate, pričom sme si vyskúšali zároveň aj rôzne nastavenia, za čo by som sa chcel aj touto cestou všetkým poďakovať. Veľmi sa tešíme na Eger, kde nás čaká obrovská konkurencia a som zvedavý kam sa zaradíme.“ opísal zoznamovanie s novou Škodou Fabia R5 usmiaty Tomáš Kukučka.

Druhá posádka KL Racing Rally Teamu sa rally divákom predstaví s vozidlom Honda Civic TypeR na ktorom bude číslo 85. Jedná sa o vozidlo, s ktorým sa v minuloročnej sezóne predstavili fanúšikom na Rally Prešov. Čo sa Eger Rallye týka, táto súťaž bude síce pre Paľa absolútnou novinkou, keďže na tunajších tratiach ešte nikdy neštartoval, všetko však určite dobre zvládne, veď vedľa neho bude sedieť ostrieľaný Marek Podobník. A ten egerské trate pozná už takmer naspamäť.

KL Racing Rally Team

„Myslím si, že celý tím ideme na Eger Rallye dobre naladení. Túto súťaž máme totiž radi a dobre sa tu cítime. Som zvedavý ako dopadnú naši chalani pri porovnaní s konkurenciou, verím však, že všetko zvládnu na výbornú a stretnee sa s oboma posádkami na cieľovej rampe,“ dodal manažér KL Racing Rally Temu, Marek Lokaj.

Zdroj: Miro Majláth / Foto: Team

Pridaj komentár