XIQIO

XIQIO s Tomášom Ondrejom premiérovo na Rechberg

Po vydarenom úvode sezóny, keď posádka XIQIO Rally Teamu dosiahla víťazstvo v triede 11 na Eger Rallye, sa jej jazdec, Tomáš Ondrej predstaví divákom aj na podujatí Rechberg – Rennen v Rakúsku.

XIQIO

„Podujatie, ktoré v tomto roku odštartuje pod názvom 45. Internationales Rechbergrennen „Hill Climb Grand Prix of Austria“ 2016 je pre náš tím, ale aj pre Tomáša absolútnou novinkou. Nikdy tam Tomáš neštartoval a tak v podstate ani nevie do čoho ide. Je to však podujatie zaradené do seriálu Majstrovstiev Slovenska pretekov automobilov do vrchu 2016 a už pred sezónou sme deklarovali, že sa niektorých vybraných podujatí zúčastníme. Potrebujeme hlavne odskúšať Škodu Fabia WRC, na ktorej prišlo po Eger Rallye opäť k niektorým zmenám v nastavení. Verím, že neznalosť trate nebude problém, v rámci pretekov automobilov do vrchu je totiž možné si trať prejsť viackrát ako na rally, čo Tomáš určite využije. Rád by som poďakoval partnerom nášho tímu, za podporu. Bez nej by sme na podujatí zaradenom okrem slovenského šampionátu aj do Majstrovstiev Európy pretekov automobilov do vrchu určite štartovať nemohli,“ vysvetlil dôvod predstavenia XIQIO Rally Teamu na kopcových pretekoch jeho manažér Marián Mičák.

XIQIO

45. Internationales Rechbergrennen „Hill Climb Grand Prix of Austria“ 2016, podujatie zaradené ako druhé kolo tohtoročných ME pretekov automobilov do vrchu odštartuje v dňoch 23.-24.4.2016 na trati neďaleko rakúskeho mesta Tulwitz.

Zdroj: Miro Majláth / Foto: Jozef Pisch

Pridaj komentár