XIQIO

Srnka a XIQIO Racing si idú popraviť chuť na kopec

Po rally podujatí v Hustopečiach odštartuje počas nadchádzajúceho víkendu Tomáš Ondrej spoločne s košickým XIQIO Racing Teamom na Oždianskych serpentínach 2016.

XIQIO

Pre XIQIO Racing Team podujatie Rally Hustopeče 2016 napriek faktu, že jeho posádka dojazdila až do cieľa, nedopadlo najlepšie. Smola, ktorá sa Tomášovi s Adamom lepila na päty nemala konca. Takéto podujatia sa však v automobilovom športe niekedy vyskytnú a preto je úplne normálne, že na ne treba čím skôr zabudnúť a skúšať šťastie na nejakom inom. A presne toto sa práve deje v XIQIO Racing Teame, keď už počas nadchádzajúceho víkendu Tomáš odštartuje v rámci ďalšieho kola slovenských kopcových majstrovstiev, na Oždianských serpentínach 2016.

XIQIO

„Presne tak ako to býva v živote, aj v motoristickom športe sa sem tam začne lepiť smola na päty. To je však našťastie vždy iba na chvíľu a potom prídu v živote aj šťastnejšie okamihy. V rámci Oždianskych serpentín náš tím navyše vymení auto, keďže Škoda Fabia WRC musí prejsť po Hustopečiach kontrolou a čiastočným repasom a tak sa Tomáš predstaví v spolupráci so Subaru Impreza WRX STi. Verím, že aj s týmto autom dokáže vybojovať dobré umiestnenie. Škoda len, že zase budem ja sledovať výsledky iba cez internet a netrpezlivo čakať na telefonáty od Tomáša, či je všetko v poriadku,“ zhodnotil Marián Mičák, manažér XIQIO Racing Teamu.

Zdroj: Miro Majláth / Foto: Jozef Pisch

Pridaj komentár