XIQIO Racing

Srnka na Pezinskej Babe opäť so Škodou Fabia WRC

Tomáš Ondrej sa v rámci minulotýždňových Oždianskych serpentín predstavil v spolupráci s vozidlom Subaru Impreza WRX STi. Na Pezinskú Babu dotiahol opäť Škodu Fabia WRC.

Srnka

Piatok nadránom dorazil Tomáš Ondrej spoločne s tímom XIQIO Racing do kameňolomu nachádzajúcom sa pod Pezinskou Babou. Práve toto miesto sa stane počas tohto víkendu centrom desiateho kola Majstrovstiev Slovenska pretekov automobilov do vrchu. Podujatie pod názvom Slovakia Baba 2016 absolvuje Tomáš Ondrej spoločne so Škodou Fabia WRC.

XIQIO Racing

„Včera som bol pre Škodu Fabia WRC v Čechách, kde bola na kontrole, ale aj oprave prevodovky, ktorá odišla na Rally Hustopeče. Som rád, že budem na Pezinskej Babe štartovať opäť s týmto autom. So Subaru som síce vyhral skupinu A a triedu A nad dva litre, ale bolo to iba o vlások. Navyše s tým autom sa nedalo bojovať o dobré umiestnenie v rámci absolútneho poradia. S WR-čkom je to možné. V priebehu víkendu zároveň otestujem auto. Čaká nás totiž opäť séria pretekov. Po Pezinskej Babe to bude Dobšinský kopec, hneď na to Rallye Tatry a o týždeň po nich Jankov vŕšok,“ vysvetlil Tomáš Ondrej.

Zdroj: Miro Majláth / Foto: Jozef Pisch

Pridaj komentár