KL Racing

KL Racing na Rallye Tatry s WRC a R5

Slovenský KL Racing Rally Team sa na 43.Rallye Tatry vydáva bojovať s trojicou súťažiacich. Za volantmi súťažných vozidiel budú sedieť Kukučka, Tomaštík a Cireň.

KL Racing

43.Rallye Tatry odštartuje už počas piatkovej noci a následne počas soboty, pričom súťažné posádky, ak chcú doraziť až na cieľovú rampu, musia úspešne zdolať celkovo 9 rýchlostných skúšok.

Zdolať náročné podtatranské trate vo farbách KL Racing Rally Teamu ako prvá, so štartovým číslom 8, vyskúša posádka Tomáš Kukučka – Peter Vejačka na vozidle Škoda Fabia R5.

O tri vozidlá neskôr, čiže so štartovým číslom 11 sa zo štartovej rampy v Poprade pohne posádka Jaromír Tomaštík – Róbert Baran, ktorí sa divákom predstavia s vozidlom Subaru Impreza WRC.

Na poslednú posádku, v ktorej za volantom Hondy Civic TypeR bude sedieť Pavol Cireň si diváci budú musieť trochu počkať, keďže toto súťažné vozidlo bude mať na dverách štartové číslo 53.

KL Racing

„Na Rally Tatry sme sa dúfam poriadne pripravili. V našom tíme prebehli nejaké pred štartovné testy, navyše všetky naše posádky absolvujú oficiálny shakedown v piatok dopoludnia, v rámci ktorého ešte urobia posledné doladenie svojich vozidiel. Novinkou je štart Jaromíra Tomaštíka, ktorý za náš tím bude štartovať až do konca sezóny, vrátane Auto Show,“ oznámil Marek Lokaj, manažér KL Racing Rally Teamu.

Zdroj: Miro Majláth / Foto: Jozef Pisch

Pridaj komentár