Kesko Racing

Na Rallye Tatry Kesko Racing s Fuskom a Švecom

Po úspechoch dosiahnutých na Dobšinskom kopci 2016 pokračuje Kesko Racing Team v súťažnom duchu aj počas nadchádzajúceho víkendu. Kopec vystrieda rally súťaž v Poprade.

Kesko Racing

Na jednej z najstarších slovenských rally súťaží, Rallye Tatry 2016 sa predstaví Kesko Racing Team s dvojicou súťažných posádok, pričom v triede 5 bude rožňavský tím reprezentovať dvojica František Fusko – Štefan Tököli, keď im spoločnosť na tatranských rally tratiach bude robiť Seat Leon TDi.

Druhou posádkou, ktorá bude na Rallye Tatry reprezentovať Kesko Racing Team je bratská dvojica, Kamil a Erik Švecoví, ktorá sa zasa divákom predstaví spoločne s Hondou Civic TypeR v triede 8.

„Rally je disciplína na ktorej celý náš tím vyrástol a preto sa už všetci tešíme na súboje v rámci tejto disciplíny. V tomto roku sme už absolvovali dve súťaže, v maďarskom Egri a na Morave v Hustopečiach. Je síce pravda, že tieto súťaže boli zaradené do slovenských majstrovstiev, ale osobne si nepamätám rok, v ktorom by slovenskí fanúšikovia rally súťaží museli čakať až do mesiaca júl, aby si mohli naplno vychutnať domácu súťaž na domácej pôde. Tento fakt ma veľmi mrzí a myslím si, že by sa v tomto malo niečo zmeniť,“ povedal Juraj Keszi, manažér Kesko Racing Teamu.

Kesko Racing

43.Rallye Tatry 2016 odštartuje počas nadchádzajúceho piatka a soboty (22. – 23.7.2016) v Poprade a jeho okolí, pričom na štart sa celkovo postaví 70 súťažných posádok nielen zo Slovenska, ale aj zo zahraničia. Meno víťaza, ale aj to, ako sa darilo posádkam Kesko Racing Teamu sa dozvieme v sobotu podvečer.

Zdroj: Miro Majláth / Foto: Jozef Pisch

Pridaj komentár