Subaru Komárno

Subaru Komárno po roku opäť na domácej rally trati

Mário Csente, Petr Těšínsky a Subaru Komárno Rally Team sa po roku predstavia opäť domácim divákom. Stane sa tak v rámci KESKOMOBILE AUTO SHOW na SLOVAKIA RINGU.

Subaru Komárno

Partnerom tímu, kamarátom, ale aj niektorým fanúšikom Mária Csenteho je v bežnej rally sezóne niekedy veľmi ďaleko chodiť na rally podujatia, konajúce sa na druhom konci našej republiky, či dokonca v zahraničí. Preto veľmi radi každoročne vítajú možnosť, sledovať Mária s Petrom priamo v akcii na podujatí, ktoré je z Komárna doslova na skok. Takýmto podujatím je už siedmy krát po sebe AUTO SHOW, konajúca sa na pretekárskom okruhu SLOVAKIA RING.

Subaru Komárno

„Auto Show je ideálne podujatie, na ktorom sa môžem okrem jazdenia stretnúť aj so všetkými známymi, či partnermi nášho tímu. Navyše môžem niektorým z nich ukázať aj to, ako vyzerá jazda v rally aute. Je tu každoročne príjemná atmosféra, podujatie je naozaj špičkovo organizované a som rád, že niečo takéto funguje aj na západnom Slovensku. Aj keď som to už vo väčšine prípadov urobil osobne, alebo telefonicky, rád by som aj touto formou pozval všetkých priateľov a známych na KESKOMOBILE AUTO SHOW,“ povedal Mário Csente.

Subaru Komárno

KESKOMOBILE AUTO SHOW štartuje v dňoch 11.-12.11.2016 na pretekárskom okruhu SLOVAKIA RING v Orechovej Potôni.

Zdroj: Miro Majláth / Foto: Jozef Pisch

Pridaj komentár