Martin Juhás

Martin Juhás v Ožďanoch nielen víťazom triedy, ale aj štvrtý absolútne

Suché, teplé počasie je ako voda na mlyn pre Martina Juhása a jeho BMW M3 s motorom vpredu a zadným náhonom. A presne také panovalo aj počas druhého júnového víkendu v Ožďanoch a na priľahlej kopciarskej trati.

Martin Juhás

„V sobotu sme trošku experimentovali s pneumatikami, ale bola to chyba. V prvej súťažnej jazde som urobil horší čas ako v tréningu, čo bolo pre mňa trochu sklamaním. V triede som síce vyhral, ale v absolútnom poradí som dojazdil na šiestom mieste a myslím si, že to mohlo byť lepšie minimálne o jedno, až dve miesta. Niekedy skúšanie noviniek nevyjde tak, ako by si človek prial. Nevadí, v nedeľu sú ďalšie preteky, snáď to bude lepšie,“ oznámil Martin Juhás po dojazde do cieľa v sobotu podvečer.

V nedeľu v Ožďanoch panovalo ešte väčšie teplo ako v sobotu. Martin už nič nenechal na náhodu a v cieli mu po pretekoch patrilo nielen víťazstvo v triede E1+2000/2WD, ale aj vytúžené štvrté miesto absolútneho poradia.

Martin Juhás

„Dnes to bolo fajn, nevymýšľali sme, išli sme na istotu s tým čo máme odskúšané. Výsledkom je štvrté miesto absolútne, tretie medzi plechovými autami a samozrejme víťazstvo v triede. Som nadmieru spokojný,“ doplnil jazdec MRM Motorsport Teamu.

Teraz u Martina Juhása nasleduje takmer mesačná pretekárska pauza a po nej ho jeho priaznivci budú mať možnosť sledovať na pretekoch Slovakia Baba 2018, ktoré odštartujú v dňoch 7. – 8. júla 2018 na Pezinskej Babe.

Zdroj: Miro Majláth / Foto: Tibor Szabosi

Pridaj komentár