Martin Juhás

Martin Juhás pridal v závere sezóny dve víťazstvá

Galantský MRM motorsport a Martin Juhás sa spoločne s vozidlom BMW predstavili aj v rámci posledných dvoch kôl Majstrovstiev Slovenska pretekov automobilov do vrchu 2018, na Ostrej Lúke. Výsledkom boli dve víťazstvá v triede E1+2000/2WD.

Martin Juhás

Posledné dve kolá seriálu Majstrovstvá Slovenska pretekov automobilov do vrchu 2018 sa konali v rámci podujatia Valtec Ostrá Lúka 2018 neďaleko Zvolena. Trať o dĺžke 2650 metrov privítala počas soboty a nedele takmer päťdesiatku súťažiacich z viacerých európskych krajín. Všetkých jazdcov po oba dva dni na podujatí čakala najskôr dvojica tréningových jázd a následne dvojica „ostrých“, čiže súťažných jázd. V nich okrem víťazstiev v triede dosiahol Martin Juhás v spolupráci s vozidlom BMW M3 v sobotu aj na šieste miesto v absolútnom poradí a na piate v skupine E1. V nedeľu tento výsledok ešte vylepšil a výsledkom bolo piate miesto absolútneho poradia a štvrté v skupine E1.

Martin Juhás

„Titul v triede E1+2000/2WD sa mi podarilo potvrdiť už v Ústí nad Orlicí a na posledné slovenské podujatie som sa v podstate išiel zabávať, len som nerátal s tým, že tá zábava bude taká rýchla. Ale bolo to super, všetko bolo ako malo byť, počasie vyšlo, auto fungovalo perfektne a my sme sa parádne zabavili. Je koniec sezóny a ja by som chcel poďakovať všetkým, ktorí mi akokoľvek pomohli, či ma nejako podporili. Samozrejme zabudnúť nesmieme ani na fanúšikov pre ktorých rovnako tento šport robíme,“ povedal Martin Juhás po pretekoch Valtec Ostrá Lúka 2018.

Zdroj: Miro Majláth / Foto: Jozef Pisch

Pridaj komentár