Ambrúz Racing

Vlado Hudy a Ambrúz Racing s tretím miestom z Levoče

Ambrúz Racing Team, ako sme si už v minulosti zvykli, neabsolvuje iba preteky automobilov do vrchu, ale aj rally podujatia. V tomto roku práve druhú spomínanú disciplínu odštartoval Vlado Hudy na 3. Zimnej Levoči 2019.

Ambrúz Racing

Na Slovensku nie je veľa automobilových súťaží, kde by si mohli jazdci dosýta vychutnať jazdu na pneumatikách s hrotmi. Aj z toho dôvodu sa neďaleko Levoče, v obci Torysky zišlo viac ako šesťdesiat súťaženia chtivých posádok. V pláne bola vyslovene zimná súťaž, na ktorej rýchlostné skúšky pokrýval ľad a sneh. Samozrejme tento „luxus“ si nemohla nechať ujsť ani posádka bratislavského Ambrúz Racing Teamu, Vlado Hudy – Matej Ceran, Divákom sa v Toryskách predstavili už tradične v spolupráci s Hondou Civic TypeR a výsledkom bolo tretie miesto v triede B2.

Ambrúz Racing

„Bola to pre mňa premiéra na pneumatikách s hrotmi. A zároveň aj premiéra v Levoči. Musím povedať, že rýchlostné skúšky boli pekné, ale aj poriadne rýchle a v posledných prejazdoch aj poriadne ťažké. Inak to bolo všetko super, škoda len toho odmäku čo prišiel práve cez víkend keď sa podujatie konalo. Keby boli vydržali mínusové teploty, ktoré boli pred víkendom, mohlo to byť ešte lepšie. Takto sa sneh topil a na trati vznikali neskutočne hlboké koľaje. Musím povedať, že to bolo super, došli sme vo veľmi silnej konkurencii na treťom mieste v triede. Rád si to hocikedy vyskúšam zase,“ povedal po súťaži Vlado Hudy.

Zdroj: Miro Majláth / Foto: Jozef Pisch

Pridaj komentár