Subaru Rally Team

Subaru Rally Team spoločne s Lapdavskými smeruje do Veľkého Krtíša

Majstrovstvá Slovenska v rally 2019, ale aj Subaru Rally Team Komárno a bratov Lapdavských čaká šieste kolo šampionátu. To odštartuje vo Veľkom Krtíši.

Subaru Rally Team

Posledná rally súťaž, ktorá sa konala v Trebišove bola azda najsmolnejšou v tohtoročnej sezóne pre Lukáša a Júliusa Lapdavských a Subaru Rally Team Komárno. Napriek faktu, že Luky a Julko dorazili až do cieľa a brali ďalšie body do priebežného poradia v triede 3, neskutočne ich Subaru Impreza WRX STi vytrápila. Toto všetko je však už minulosť, nepríjemné myšlienky treba zahodiť za chrbát a myslieť pozitívne. Počas nadchádzajúceho piatku a soboty je totiž pred bratmi v poradí už šieste kolo Majstrovstiev Slovenska v rally 2019. To sa bude konať tak trochu netradične, vo Veľkom Krtíši.

Subaru Rally Team

Keď bola spomínaná súťaž zaradená na začiatku roka do rally kalendáru SAMŠ nikto sme neverili, že sa ju podarí aj zorganizovať. Teraz už je všetko jasné a v piatok sa postavíme na štart tejto rally súťaže. Ani ja, ani brat sme ani len netušili, že niekde v okolí Veľkého Krtíša sa kedysi rally súťaže konali. Pre nás je to samozrejme novinka a keďže obaja máme radi nové výzvy nevieme sa už dočkať kedy sa dozvieme aké budú rýchlostné skúšky. Budú cesty široké, úzke, rozbité, technické, či rýchle ? Toto je veľká neznáma a to nielen pre nás, ale aj celé štartové pole. Práve toto nás však priťahuje a presne takéto by mali byť všetky rally súťaže. Veríme, že nesklameme a spokojní budú aj partneri Subaru Rally Teamu Komárno, ktorým vďačíme za náš štart,“ zhodnotil Július Lapdavský.

Subaru Rally Team

11. Rallye Veľký Krtíš 2019 odštartuje predstavením súťažných posádok na štartovej rampe už v piatok podvečer od 19:00 hodiny. Na sobotu je pre účastníkov šiesteho kola slovenského rally šampionátu pripravených deväť rýchlostných skúšok a cieľ podujatia, ktorý môžu diváci sledovať od 16:40 hodiny.

Zdroj: Miro Majláth / Foto: Jozef Pisch

Pridaj komentár