Subaru Rally Team Komárno

SRTK a Lapdavskí sa predstavia na Auto Show

Aktuálni víťazi seriálu FIA CEZ Rally v triede 3, ale aj vicemajstri Slovenska v triede 3, bratia Lapdavskí smerujú na posledné slovenské rally podujatie, na Auto Show.

Subaru Rally Team Komárno

Slovenská sezóna automobilových športov je už za nami a tak prišiel čas na mimosezónne podujatie, ktorým sa už po desiatykrát v rade stane 10. KESKO MOBILE AUTO SHOW 2019. Samozrejme, medzi súťažiacimi nesmú chýbať ani bratia Lukáš a Július Lapdavskí spoločne so Subaru Rally Team Komárno.

Priznám sa, že víťazstvo v rámci seriálu FIA CEZ Rally v triede 3 nás prekvapilo. Vôbec sme si totiž neuvedomili, že sme bodovali aj v rámci zóny a že sme vyhrali sme sa dozvedeli až keď nám prišla pozvánka na odovzdávanie cien. To bude v albánskej Tirane. Čo sa týka Auto Show, na toto podujatie sa veľmi tešíme. Prídu nás totiž pozrieť partneri tímu, niektorých pohostíme, iných aj povozíme. Každopádne si toto posezónne podujatie chceme užiť,“ povedal Július Lapdavský, spolujazdec.

Subaru Rally Team Komárno

10. KESKO MOBILE AUTO SHOW 2019 sa bude konať v dňoch 21. – 22.11.2019 na Slovakia Ringu. V rámci prvého súťažného dňa je pripravené preberanie súťažných posádok, obhliadka trate, ale aj testovanie vozidiel na krátkej rally trati. Počas druhého dňa, čiže 22.11.2019 sa budú konať tri rýchlostné skúšky, pričom dve z nich budú s meraním času, posledná bude síce pre všetkých povinná, avšak od súťažných posádok sa očakáva, že tento test si užijú a pre prítomných divákov predvedú aj poriadnu show.

Zdroj: Miro Majláth / Foto: Martin Havran

Pridaj komentár