VH Racing

VH Racing, Vlado Hanuš a Hyundai i20 R5 sa predstavia na Auto Show

Posledné tohto sezónne rally podujatie odštartuje už vo štvrtok a piatok (21. – 22.11.2019) na Slovakia Ringu. A presne sem smeruje aj slovenský VH Racing.

VH Racing

Vozidlo Hyundai i20 R5 vzbudzuje pozornosť rally fanúšikov doslova po celom svete. Bodaj by aj nie, veď práve továreň vyrábajúca spomínanú značku vozidiel sa v aktuálnej sezóne vybojovala Pohár konštruktérov. A presne s takýmto vozidlom sa ako jediný v rámci 10.KESKO MOBILE AUTO SHOW 2019 predstaví Vlado Hanuš. Spoločnosť nielen v depe, ale aj na trati mu pritom bude robiť Viktória Dudášová.

Na Auto Show chodím každý rok veľmi rád. Je to podujatie, kde vládne uvoľnená atmosféra, ale popri tom sa aj tvrdo bojuje s časom. Môžeme tu povoziť nejakých partnerov, či kamarátov, ale hlavne sa dobre zabaviť. Som rád, že sa budem môcť predstaviť aj slovenským fanúšikom a aby som dodržal tradíciu, že mi rozpis diktuje vždy žena, na sedadlo spolujazdca sa posadí Vicky Dudášová. Verím, že sa dobre zabavíme a hádam sa podarí aj dobrý výsledok. Samozrejme by som sa touto cestou chcel poďakovať za podporu všetkým partnerom, rodine, mechanikom, proste všetkým, ktorí akokoľvek pomáhali,“ povedal Vlado Hanuš.

VH Racing

10. KESKO MOBILE AUTO SHOW 2019 odštartuje v dňoch 21.- 22.11.2019 na SLOVAKIA RINGU. Počas prvého dňa podujatia čaká na prítomných administratívne a technické preberania, ale aj obhliadka trate. V priebehu dňa majú možnosť účastníci odviezť spomínaných partnerov na krátkej, testovacej rýchlostnej skúške. V piatok (22.11.2019) už súťaž odštartuje naostro, pričom súťažné posádky absolvujú celkovo tri rýchlostné skúšky (čas štartu o 9:00, 11:00 a 13:00), z ktorých dve budú s meraním času a posledná, síce povinná, ale exhibičná. Vyhlásenie výsledkov a ocenenie najlepších je plánované na 16:00 hodinu.

Zdroj: Miro Majláth / Foto: Jozef Pisch

Pridaj komentár