Subaru Rally Team Komárno

Lapdavskí si odviezli z AUTO SHOW 2019 víťazstvo v triede 3

Posledné podujatie slovenskej sezóny automobilových športov prinieslo pre Subaru Rally Team Komárno a bratov Lukáša a Júliusa Lapdavských víťazstvo v triede 3.

Subaru Rally Team Komárno

Nielen zábava, ale aj tvrdé súťaženie bolo na programe jubilejnej, 10. KESKO MOBILE AUTO SHOW 2019. A práve perfektne odvedený výkon v rámci úvodnej dvojice rýchlostných skúšok, v ktorých súperili všetky súťažné posádky s dosiahnutím čo najlepšieho času, dopomohol posádke SUBARU Rally Team Komárno, k víťazstvu bratov Lukáša a Júliusa Lapdavských. Posledná, tretia exhibičná rýchlostná skúška bola už iba akousi čerešničkou na torte. Práve v nej sa totiž Luky s Julkom poriadne zabavili a popritom aj zabavili prítomných divákov.

Som rád, že sme sa mohli aj v tomto roku zúčastniť tohto jedinečného podujatia. Trať bola už tradične výborne pripravená a my sme sa snažili dosiahnuť čo možno najlepší čas v oboch testoch. To sa nám aj podarilo. Aby sme však potvrdili naše víťazstvo, museli sme dojazdiť do cieľa aj v treťom teste, kde sme sa snažili poriadne zabaviť nielen divákov, ale aj samých seba. Rád by som sa poďakoval všetkým partnerom tímu, ale aj mechanikom za výbornú prípravu Subaru Impreza WRX STI a samozrejme našim rodinám, kamarátom a známym, ktorí nám akokoľvek v sezóne pomáhali,“ povedal po víťazstve na SLOVAKIA Ringu Lukáš Lapdavský.

Subaru Rally Team Komárno

S bratmi Lapdavskými sa v tohtoročnej sezóne ešte nelúčime, keďže by sa mali postaviť aj na štart Pražského Rallysprintu, ktorý odštartuje počas 6.- 7.12.2019 v Prahe.

Zdroj: Miro Majláth / Foto: Jozef Pisch

Pridaj komentár