Kamiro Racing Team

Smutná SHOW pre Kamiro Racing Team

Kamiro Racing Team spoločne so súťažnou posádkou Karel Trněný – Václav Pritzl sa v rámci 10. KESKO MOBILE AUTO SHOW 2019 nedostal ani na štart úvodnej rýchlostnej skúšky.

Kamiro Racing Team

Po štvrtkovom administratívnom a technickom preberaní, ale aj povození partnerov Kamiro Racing Teamu, opustilo šťastie súťažnú posádku Karel Trněný – Václav Pritzl pri štarte do prvej rýchlostnej skúšky a z motora súťažnej Škody Fabia WRC sa ozvali divné zvuky.

Dnes ráno, keď som naštartoval Škodu Fabia WRC sa z motora ozvali nejaké divné zvuky. Napriek tomu sme sa s Václavom ustrojili a išli na štart. Pritom sa však začali tie nepríjemné zvuky ozývať stále hlasnejšie, tak sme museli auto odstaviť. Myslím, že niečo bude s kľukou a to znamená, že celý motor budeme musieť repasovať. Mrzí ma to, ale aspoň sme povozili vo štvrtok partnerov tímu, ktorým sme sa aspoň touto formou snažili poďakovať za podporu v práve ukončenej sezóne,“ vysvetlil Karel Trněný.

Kamiro Racing Team

Kamiro Racing Team sa v tohtoročnej sezóne predstaví ešte na jednom rally podujatí. Tým bude Pražský Rallysprint. O tom, s akou technikou a akou posádkou vás všetkých budeme informovať.

Zdroj: Miro Majláth / Foto: Tibor Szabosi

Pridaj komentár