Igor Drotár na Autoshow, aj na Setkání mistrů.

5. ročník exhibície rally áut Autoshow na okruhu Slovakia Ring akosi každoročne zakončuje motoristickú sezónu u nás. Tímy majú možnosť previezť na mieste spolujazdca svojich reklamných partnerov a zároveň ukážu divákom aj na západnom Slovensku skvelé súťažné stroje. Ani tento rok tu nebude chýbať legenda slovenského rally športu a aktívny pretekár Igor Drotár na Škode Fabia WRC.

gh7p0343-1

Na svoje si prídu diváci aj tímoví hostia, keď sa tento víkend pustí Igor do exhibičného jazdenia na úzkych obslužných komunikáciách, prepojených so širokým asfaltom automotodrómu úzkymi medzerami s nespevneným povrchom.

gh7p0609-1

„Som rád, že akcia ako Autoshow existuje, má totiž svoje opodstatnenie; na svoje si tu prídu diváci, aj reklamní partneri tímov, ktorých počas sezóny nemôžeme posadiť do súťažného špeciálu. Diváci tu môžu vidieť aj moderné stroje WRC, ktoré u nás inak štartovať nemôžu. Navyše tu stretnete aj skvelých zahraničných jazdcov na iných moderných autách. Možno mi však chýba to, čo je v názve, teda „šou“, pretože sa to každoročne zvrhne na tvrdé súťaženie. To však našťastie neplatí pre každého. Víťazstvo je tu podľa mňa skutočne nepodstatné, pretože o nič nejde. Trate by mohli byť jednoduchšie – prehľadnejšie, no to mi až tak neprekáža. Teším sa už aj na Setkání mistrů 22. a 23. novembra v českej Sosnovej, ktoré obohatí aj veľká legenda – štvornásobný majster sveta v rally Juha Kankkunen,“ dodáva Igor na záver.

gh7p9612-2

5. Autoshow Slovakia Ring odštartuje už teno víkend 8.-9. novembra na automotodróme pri Orechovej Potôni.

TS: Martin Trenkler/RPM, Foto: autosportfoto.sk

Pridaj komentár