Kesko Racing na Auto Show s výborným umiestnením.

Piaty ročník Auto Show pritiahol na štart opäť aj rožňavský Kesko Racing Team a dvojicu jeho jazdcov. Tým sa podarilo predviesť divákom výborný výkon.

0x8c3225-1

Christopher Ondrej si premiérovo v rámci 5. Auto Show 2014 vyskúšal ako chutí jazda s jeho špeciálom Opel Adam R2 v rámci rally súťaží. Zdá sa, že rally mu zachutilo rovnako ako preteky automobilov do vrchu, keďže napriek veľmi silnej konkurencii, ktorá sa na Slovakia Ringu zišla vyjazdil tretie miesto v najobsadenejšej triede 6. „Bolo to super. Auto Show som si vyskúšal už v minulom roku, to však bolo ešte s vozidlom Lada. Teraz som štartoval s Adamom R2, čo je čistokrvné továrenské rally auto. Jazdilo sa mi super, trate na tohtoročnej Auto Show boli fantastické, nechýbala ani šotolina s jedným horizontom, na ktorom sme si spolu s mojim spolujazdcom Martinom Kerekešom veselo zaskákali. Priznám sa, že moje umiestnenie ma dosť prekvapilo, keďže v našej triede bolo pätnásť súťažiacich,“ povedal Christopher Ondrej po ukončení 5. Auto Show 2014.

0x8c3172-1

Spoločne so Seatom Leon TDi sa v triede 8 predstavila aj druhá posádka Kesko Racing Teamu, František Fusko – Štefan Tököli. Tohtoročná Auto Show pre túto dvojicu bola už druhou v poradí a v cieli sa tešili z druhého miesta v triede 8. „Som neskutočne spokojný. V triede nás štartovalo celkovo päť a musím povedať, že sme medzi sebou naozaj bojovali doslova o desatinky sekúnd. Trať bola v tomto roku ešte lepšia ako v minulom, šotolina, ktorá tu pribudla ma veľmi potešila. Ďakujem šéfovi tímu, že mi opäť zapožičal jeho Seat Leon TDi,“ doplnil František Fusko.

Šéf Kesko Racing Teamu, Juraj Keszi sa na tohtoročnej 5. Auto Show 2014 nezúčastnil, keďže je pracovne vycestovaný v USA. Nám sa však podarilo s ním spojiť a vystúpenie svojho tímu Juraj okomentoval nasledovne: „V prvom rade musím povedať, že ma neskutočne mrzí, že som sa Auto Show v tomto roku nemohol zúčastniť. Na druhej strane ma naši jazdci a ich spolujazdci nadmieru prekvapili, keďže konkurencia v tomto roku bola naozaj nadštandartná a oni sa v nej nestratili. Som rád, že sa im podarilo dôstojne reprezentovať Kesko Racing Team, za čo im patrí moja veľká vďaka.“

TS: Miro Majláth, Kesko Racing, Foto: autosportfoto.sk/Jozef Pisch

Pridaj komentár