Moris Cup Jahodná

Moris Cup Jahodná 2016 – sobota

Úspešný začiatok sezóny pre tím GPstore Racing štartujúci pod hlavičkou HBRT – Medialife. Na podujatí Moris Cup Jahodná neďaleko Košíc sa nám zatiaľ darí.

Moris Cup Jahodná

V našej histórii sme na kopci Jahodná vôbec prvý krát a hneď v prvých pretekoch do vrchu sme získali pódium a druhé miesto v našej kategórii NP1-1400cc.

Moris Cup Jahodná, GPstore Racing

Sobotný program bol rozdelený do dvoch tréningových jázd a dvoch súťažných. V tréningu sme skúšali nájsť to správne obutie a natlakovanie pneumatík. V súťažných jazdách to ešte stále nebolo ideálne, no napriek tomu sme po súčte časov v dvoch jázd stratili na prvého v našej kategórii približne päť sekúnd. Večerné odovzdávanie cien nás veľmi potešilo.

Moris Cup Jahodná

#3 Václav Janík, Norma M20FC

Na Jahodnej bol v absolútnych výsledkoch najrýchlejší Výclav Janík na Norma M20FC. S časom 1:49.336 v najrýchlejšej jazde a celkovo s 3:38.182 dokázal svojho najbližšieho súpera poraziť o pätnásť sekúnd. Druhé miesto získal Dušan Nevěřil a tretie Petr Trnka, pričom všetci používajú rýchlu Normu M20FC.

Majstrovstvá SR v pretekoch automobilov do vrchu ovládol Veroslav Cvrček na Šokode Fabia S2000, druhé miesto získal Igor Drotár na Škoda Fabia DTRi a tretie miesto Tomáš Ondrej na Škoda Fabia WRC.

Moris Cup Jahodná

#22 Veroslav Cvrček, Škoda Fabia S2000

Dnes preteky na Jahodnej pokračujú a vyzerá to opäť na skvelý zážitok nie len pre jazdcov a tímy, ale aj pre divákov. Príďte nás teda podporiť!

22.5.2016, nedeľa
8.00 – 1. tréningový jazda
10.30 – 1. súťažná jazda
14.00 – 2. súťažná jazda
17.00 – Odovzdávanie cien

Zdroj: GPstore Racing

Pridaj komentár