Moris Cup Jahodná 2016

Moris Cup Jahodná 2016 – nedeľa

Vydarený začiatok sezóny pre tím GPstore Racing štartujúci pod hlavičkou HBRT – Medialife je predzvesťou dobrej sezóny. Na podujatí Moris Cup Jahodná neďaleko Košíc sme po dvoch súťažných dňoch získali dva poháre. Jeden za druhé miesto a ten druhý za tretie miesto v kategórii do 1400cc.

Moris Cup Jahodná 2016

Moris Cup Jahodná bol už ôsmy ročník tohoto vydareného podujatia, no my sme tam boli prvý krát. Trať je situovaná v blízkosti Košíc v dĺžke 4750 metrov a má prevýšenie 4,18 %. Depo pre štartujúcich je síce ďaleko od trate, no ani to nám nebránilo sa pobiť o umiestnenie. V sobotu sme získali druhé miesto a o tom si môžete prečítať v predchádzajúcom článku TU .

Moris Cup Jahodná 2016

V nedeľu sa trať trochu zmenila a bolo teplejšie. Pravdepodobne sme nezareagovali na teplotu dostatočne a aj napriek snahe sme nevylepšili dosiahnuté časy natoľko, aby sme sa zlepšili podobne ako súperi. Výsledok je tretie miesto, no sklamanie to určite nieje. Skvelý výsledok na začiatku sezóny, ktorá je ešte dlhá.

Moris Cup Jahodná 2016

#5 Nevěřil Dušan, NORMA M20FC

Celkovo bol v nedeľu najrýchlejší Nevěřil Dušan na NORMA M20FC, druhý najrýchlejší čas získal Cvrček Veroslav na ŠKODA Fabia S2000 a tretím najrýchlejším bol Kluza Waldemar na FORD Fiesta.

Moris Cup Jahodná 2016

#21 Drotár Igor, ŠKODA Fabia DRTi

Majstrovstvá SR v pretekoch automobilov do vrchu vyhral Cvrček Veroslav na ŠKODA Fabia S2000 pred Drotárom Igorom na ŠKODA Fabia DRTi a tretím Onderjom Tomášom na ŠKODA Fabia WRC.

Ďalšie podujatie na ktorom sa predstaví náš tím GPstore Racing bude v Ožďanoch na podujatí Oždianske serpentíny 2016.

Zdroj: GPstore Racing

Pridaj komentár