L Racing

Mladí dravci L Racingu na Ecce Homo

Slovenský šampionát pretekov automobilov do vrchu (MSR PAV) prekročí opäť hranice našej republiky. Na programe je už tento víkend slávne Ecce Homo v Šternberku, neďaleko mesta Olomouc. Chýbať nebude ani L Racing, ktorý znovu zaútočí na maximálne skóre.

L Racing

Slávnu trať si vyskúšajú tentokrát „len“ dvaja mladí dravci krásnohorského tímu: Věroslav Cvrček ml. – ako „kapitán“ má najdôležitejšiu úlohu – zopakovať predošlé úspechy a víťazstvá, aby si opäť pripísal čo najviac bodov do hodnotenia šampionátu MSR PAV. Špičková Škoda Fabia RS2000 s výkonom presahujúcim 600 konských síl je tým najlepším pomocníkom, a to spolu s celým Rexteamom, ktorý sa o vozidlo stará a vyvíja ho.

Keďže Cvrčeka juniora čakajú už tento piatok 28. narodeniny, plný bodový zisk bude dozaista tým najlepším darčekom. Automobilové preteky sú však nevyspytateľné a dôsledná príprava, koncentrácia a šťastie budú hrať opäť svoju nezanedbateľnú úlohu.

L Racing

Na štart najstaršej trate v Česku sa postaví aj mladý Denis Pavlík s novou Škodou Fabia A1400, ktorá mu sadla ako uliata už na nedávnych pretekoch pri Košiciach. Jeho misiou budú skúsenosti a body.

Ján Lipták, manažér tímu L Racing pred odchodom do Šternberku povedal: „Tento víkend nás na slávnom podujatí, ktoré je súčasťou veľkých Majstrovstiev Európy, budú reprezentovať dvaja mladí a ambiciózni pretekári. Verím, že ich talent aj doterajšie skúsenosti pomôžu k zisku čo najväčšieho počtu bodov pre slovenský šampionát.“

L Racing

7800-metrová trať patrí medzi najdlhšie a ponúka rôznorodé typy zákrut i roviniek. Dvojdňové preteky štartujú túto sobotu voľnými tréningami a pokračujú na druhý deň dvojicou ostrých jázd.

Zdroj: Martin Trenkler/RPM / Foto: Szabosi/autosportfoto.sk

Pridaj komentár