Ďodi Béreš

Ďodi Béreš nakoniec v Šternberku neodštartuje

Jozef Béreš mladší mal v rámci nadchádzajúcich kopcových pretekov v Šternberku štartovať s formulou Tatuus FR2000 v Slovak National Hill Climb Teame. Všetko je však dnes inak.

Slovak National Hill Climb Team

Iba včera sme vydali tlačovú správu o tom, že Jozef Béreš mladší bude spolu s formulou Tatuus FR2000 reprezentovať v Šternberku Slovak National Hill Climb Team. Človek mieni, život mení a dnes je opäť všetko inak. Jozef Béreš mladší aktuálne leží v nemocnici, kde mu robia rôzne vyšetrenia a tak ho v Šterberku na trati neuvidíme.

„Môj štart s formulou Tatuus FR2000 sa odkladá. Dôvod je jednoduchý, ležím v nemocnici, kde mi robia rôzne vyšetrenia. Je to škoda, keďže som sa na to veľmi tešil. V Šternberku som v minulom roku štartoval prvý krát a trať sa mi nesmierne zapáčila. Je rýchla, poriadne dlhá a nie je veľmi uskákaná, čo by vyhovovalo aj štartu s formulou. Peter Ambrúz, ktorý mi spoluprácu ponúkol ma veľmi dlho na túto zmenu nahováral, ale ja som vždy od otvorených vozidiel dával ruky preč. Potom som však mal možnosť vyskúšať si ju na okruhu Slovakia Ring a bolo to fajn. Povedal som si, skúsim aj kopec, no v stredu sa môj zdravotný stav zhoršil. Myslel som si že to prejde a aj preto Slovak National Hill Climb Team vydal pôvodnú tlačovú správu, no nechali si ma v nemocnici na pozorovanie a ešte na nejaké ďalšie vyšetrenia. Mrzí ma to, snáď si túto novú výzvu vyskúšam niekedy v budúcnosti,“ vysvetlil Ďodi Béreš.

Ďodi Béreš

Slovak National Hill Climb Team tak v rámci podujatia Ecce Homo Šternberk bude reprezentovať iba trojica jazdcov – Peter Ambrúz na Vauxhll Vectra, Miro Čiliak na formule Metalex MTX 1-06 a Peter Kacvinský s vozidlom Opel Kadett.

Zdroj: Miro Majláth / Foto: Jozef Pisch

Pridaj komentár