Oždianske serpentíny 2016

Oždianske serpentíny 2016 – nedeľa

Druhy deň súťažného víkendu mal náš tím GPstore Racing štartujúci pod hlavičkou HBRT – Medialife čo dobiehať. Po neplánovanom kontakte s retardérom a cúvaní na trati sa súčet súťažných časov dá stlačiť. Nedeľu sme teda museli zabrať.

Oždianske serpentíny 2016

Počasie opäť slnečné, teploty atakujúce 34°C, čo viac si priať? 🙂 Napokon sme to zvládli a po dvoch súťažných jazdách sa výsledný čas zastavil na hodnote, ktorá nám zabezpečila pohár za tretie miesto v kategórii NP1-1400. Prvý v kategórii tentoraz skončil Matej Demeter na SUZUKI Swift GTi, druhý skončil Ján Alberty štartujúci na SUZUKI Swift 1300 GTi a nám patrí tretie miesto.

Oždianske serpentíny 2016

#617 Branislav Čambál ŠKODA Fabia

Dvojdňové preteky, kedy sa v sobotu jazdia samostatné preteky a v nedeľu ďalšie napokon aj v druhý deň vyhral Igor Drotár na ŠKODA Fabia R5. Druhé miesto v nedeľu získal Jozef Béreš jun. na formule TATUUS RENAULT 2000 a tretie miesto si vybojoval Ján Miloň na ŠKODA Fabia WRC.

Oždianske serpentíny 2016

#53 Peter Slavik MITSUBISHI Lancer EVO

Ďalšie preteky sú už o týždeň pri Pezinku s názvom Slovakia baba 2016. Podujatie Slovakia Baba 2016 je zaradené do seriálov FIA Majstrovstvá Zóny Strednej Európy Historikov, ale aj Majstrovstiev Slovenska pretekov automobilov do vrchu, či Majstrovstiev Slovenska historických automobilov. Navyše sa divákom predstavia aj účastníci seriálu Slovenský kopcový pohár a Slovenskej trofeje pravidelnosti. Zároveň je podujatie zaradené aj do Voľných medzinárodných pretekov automobilov do vrchu.

Oždianske serpentíny 2016

#1 Jozef Béreš jun. TATUUS RENAULT 2000

Našu galériu k podujatiu nájdete TU

Zdroj: GPstore Racing

Pridaj komentár