Dobšinský kopec 2016

Dobšinský kopec 2016 a GPstore Racing

Štvrté podujatie pretekov do vrchu je za nami a GPstore Racing štartujúci pod hlavičkou HBRT – Medialife získal prvenstvo v kategórii NP1-1400!

Dobšinský kopec 2016

#608 Čambál Branislav Škoda Fabia

Počas predchádzajúceho víkendu bol náš tím GPstore Racing v Dobšinej na podujatí Dobšinský kopec 2016. Upršaný víkend dal zabrať nielen technike, ale hlavne samotným aktérom, od maršálov pri trati, až po jazdcov v kopcových autách. Všetci tŕpli, či sa vôbec odohrajú súboje o prvenstvo. Sobota nenechala na nikom ani jednu nitku suchú a nedeľa, tá sa samozrejme nenechala zahanbiť. Pršalo po oba súťažné dni, pri sobotňajších tréningoch aj nedeľných súťažných jazdách. Výsledok si o to viac treba vychutnať.

Dobšinský kopec 2016

#608 Čambál Branislav Škoda Fabia

Náš tím GPstore Racing po malom zaváhaní v prvom tréningu dokázal svoje výkony už len zlepšovať a tak po dobrom výkone prišla aj sladká odmena, získali sme prvé víťazstvo v našej kategórii NP1 do 1400cc. Náš jazdec Branislav Čambál zajazdil na Škoda FABIA výsledný čas, ktorého hodnota stačila na získ prvého miesta. GRATULUJEME!

Slovenský kopcový pohár aj tentoraz ukoristil Jaroslav Dubóczi na SEAT Leon Supercopa. Druhé miesto obsadil Marek Foldi na SEAT Leon a tretí skončil Mojmír Čambal na Citroën Saxo V2S.

Dobšinský kopec 2016

#600 Dubóczi Jaroslav Seat Leon Supercopa

Majstrovstvá Slovenskej Republiky PAV vyhral Igor Drotár na ŠKODA Fabia R5, za ním sa umiestnili Michal Žiak na Mitsubishi Lancer EVO a tretí skončil Jozef Béreš jun. na Tatuus Renault 2000.

Dobšinský kopec 2016

#32 Drotár Igor Škoda Fabia R5

Najrýchlejším na Dobšinskom kopci bol aj tento rok Simone Faggioli štartujúci na Norma M20FC. Druhé miesto celkovo berie Paride Macario na Osella FA 30 a tretí skončil Christian Merli rovnako štartujúci na Osella FA 30.

Dobšinský kopec 2016

#1 Faggioli Simone Norma M20FC

Ďalšie podujatie pretekov PAV a SKP budú na Jankovom vŕšku pri Bánovciach a to cez víkend na konci tohoto mesiaca. Radi Vás uvidíme 🙂

Zdroj: ForzaFerrari.sk

Pridaj komentár