Slovak National Hill Climb Team

Slovak National Hill Climb Team pokračuje na Jankovom vŕšku

Štyri týždne trvajúca šnúra pretekov pokračuje pre Slovak National Hill Climb Team počas nadchádzajúceho víkendu podujatím AUTOPOLA Jankov vŕšok 2017.

Slovak National Hill Climb Team

Po výborných výkonoch, ktoré dosiahli jazdci slovenského národného tímu na Dobšinskom kopci, sa v priebehu týždňa presťahovali všetci do Uhrovca. Tu ich čakajú ďalšie dve kolá zaradené do Majstrovstiev Slovenska pretekov automobilov do vrchu 2017, ale aj ďalšie boje o body v rámci FIA Zóny strednej Európy pretekov automobilov do vrchu.

Slovak National Hill Climb Team

Slovak National Hill Climb Team sa na pretekoch na Jankovom vŕšku predstaví v rovnakej zostave ako v Dobšinej, čiže s Jozefom Bérešom mladším a monopostom Tatuus, ale aj Denisom Sujom na Renaulte Tatuus, Miro Čiliak sa predstaví v spolupráci s formulou Metalex a Miloš Zmeškal s Raltom.

V takzvaných plechových vozidlách sa diváci na Jankovom vŕšku môžu tešiť na Petra Ambrúza s Vauxhallom Vectra ST, Petra Floreka a jeho Mitsubishi Lancer EVO IX, Petra Kacvinského a jeho Renault Clio Sport, ale aj na Mareka Foldiho a Seat Leon Supercopa.

Slovak National Hill Climb Team

Podujatie AUTOPOLA Jankov vŕšok 2017 štartuje v dňoch 29. – 30.7.2017 v Uhrovci. V priebehu soboty a nedele budú mať diváci možnosť sledovať spolu osem jázd, pričom dvojica tréningových jázd odštartuje po oba dva dni najskôr o 8:00 a následne o 10:15 hodine. Súťažné jazdy majú štart plánovaný na 13:00 a 15:15 hodinu.

Zdroj: Miro Majláth / Foto: Jozef Pisch

Pridaj komentár