Miki Čambal

Miki Čambal hral v Ožďanoch druhé husle

Nie každý deň býva nedeľa, alebo nedá sa vyhrávať každé preteky. Aj toto si asi povedal Miki Čambal po piatom a šiestom kole Majstrovstiev Slovenska pretekov automobilov do vrchu 2019.

Miki Čambal

Tohtoročné Oždianske serpentíny, čo sa počasia týka, opäť nesklamali. Tak ako v posledných rokoch, aj teraz si päťdesiatka jazdcov vyskúšala nielen suchú, ale aj mokrú trať. V sobotu bolo pekne, slnečno a hlavne sucho, v nedeľu sa karta obrátila a nad Ožďanmi sa začali sťahovať búrkové mračná. Samozrejme, bolo iba otázkou času, kedy z nich začne pršať, čo sa aj stalo. Miki Čambal sa v Ožďanoch musel uspokojiť iba s dvojicou druhých miest.

„Dojazdil som síce na druhom mieste v triede, ale všetky štyri jazdy v sobotu som dojazdil v lepšom čase ako tomu bolo v minulom roku. Zlepšil som sa na tejto krátkej časti o dve sekundy, čo je naozaj dosť, no ani to nestačilo na víťazstvo. V nedeľu poriadne zapršalo a ja už dnes viem, že na štvorročných mokrých slikoch sa dobrý výsledok nedá zajazdiť. Auto bolo bez trakcie a stability pri každom pridaní plynu. Ja to beriem a gratulujem Paťovi Puršovi k dvojici víťazstiev. Vidíme sa v Dobšinej,“ zhodnotil Miki Čambal.

Miki Čambal

Tak ako už Miki naznačil, po preložení termínu Pezinskej Baby, ktorá sa mala konať začiatkom mesiaca júl, s kopciarmi sa opäť stretneme až v druhej polovici júla v Dobšinej.

Zdroj: Miro Majláth / Foto: Jozef Pisch

Pridaj komentár