Kamiro Racing

Tomáš Ondrej „zamiešal“ Kamiro Racing Teamu na titul

Po dvoch víťazstvách, ktoré dosiahol Tomáš „Srnka“ Ondrej na Pezinskej Babe, pridal teraz na Ostrej Lúke ďalšie dve víťazstvá. A to hneď v skupine 4, ale aj triede 4b.

Kamiro Racing

Štvorica víťazstiev v tejto COVID sezóne, ktorá vlastne začala v momente, keď inokedy končila, môže byť pre Srnku rozhodujúce. Nikto totiž netušíme, kde ešte preteky budú môcť odštartovať.

Srnka jednoznačne ovládol v rámci podujatia L Racing Ostrá Lúka nielen svoju skupinu, ale aj triedu. Ak k tomu pripočítame dve piate miesta absolútneho poradia, môžeme iba konštatovať, že to bol zo strany Tomáša Ondreja, ale aj Kamiro Racing Teamu mimoriadne úspešný víkend.

Tomáš "Srnka" Ondrej

Ja som nadmieru spokojný. Už v sobotu sa mi podarilo okrem výborného výsledku urobiť aj nový rekord trate v skupine N, čo je vlastne teraz nová skupina 4. V nedeľu sa mi podarilo opäť potvrdiť víťazstvo. Som rád, že máme opäť najvyšší počet bodov, čo sme mohli získať a samozrejme vďaka patrí celému Kamiro Racing teamu a jeho obchodným partnerom za podporu,“ povedal po dojazde do cieľa Tomáš Ondrej.

Kamiro Racing

Víťazstvo v sobotu a nedeľu potešilo aj manažéra Kamiro Racing Teamu, Milana Fulmeka: „Predpokladal som, že Tomáš zase zabojuje o najvyššie priečky a tento tip mi aj naplno vyšiel. Uvidíme ako bude sezóna pokračovať, bol by som neskutočne šťastný, ak by sa Tomášovi podarilo doviezť boj o titul až do úspešného konca. Ďakujem mu za perfektnú reprezentáciu nášho tímu a jeho partnerov.

Zdroj: Miro Majláth / Foto: Tibor Szabosi

Pridaj komentár