Martin Juhás podal špičkový výkon aj na Ostrej Lúke

Martin Juhás mal majstrovský titul v triede E1+2000/2WD istý už pred posledným podujatím, ktoré sa konalo na Ostrej Lúke pri Zvolene. Napriek tomu podal aj tu špičkový výkon.

Martin Juhás

Martin Juhás a jeho biele BMW M3 si preteky spoločne dosýta užili, pričom po oba dva dni Martin vyhral svoju triedu E1+2000/2WD a navyše dojazdil v sobotu aj v nedeľu spomedzi jazdcov majstrovského seriálu na šiestom mieste absolútneho poradia.

Martin Juhás

„Titul majstra v triede už mám istý dlhšiu dobu, tu na Ostrej Lúke mi skôr išlo o absolútne poradie, kde som po tohtoročnej sezóne skončil na šiestom mieste. Toto je to čo ma najviac potešilo. V triede som síce mal súperov, ale zaostávali za mnou viac ako by som bol pred sezónou počítal, čiže tu to nebolo až také ťažké. To šieste miesto absolútneho poradia ma teší omnoho viac aj z toho dôvodu, že som dokázal s pohonom iba zadnej nápravy držať krok aj s podstatne silnejšími vozidlami s pohonom všetkých štyroch kolies, v ktorých v niektorých prípadoch sedeli aj služobne starší pretekári, s oveľa väčšími skúsenosťami ako sú tie moje. So sezónou som spokojný, aj keď tieto preteky mohli tiež skončiť lepšie, lenže nepodarilo sa mi zohnať nové pneumatiky. Asi to tak malo byť. Rád by som aj touto cestou poďakoval všetkým partnerom nášho MRM Motorsport za podporu, ale samozrejme vďaka patrí aj mojej rodine a všetkým fanúšikom, ktorí mi držali palce,“ opísal Martin Juhás nielen tohtoročnú kopcovú sezónu, ale aj jej posledné preteky.

Martin Juhás

Martin Juhás ešte svoje BMW M3 v tohtoročnej sezóne neodkladá. O tom, kde všade sa divákom ešte pred zimnou prestávkou predstaví vás budeme informovať.

Zdroj: Miro Majláth / Foto: Jakub Rovný

Pridaj komentár