Dobšinský kopec 2016

Dobšinský kopec 2016 ožije už v piatok

Majstrovstvá Európy pretekov automobilov do vrchu odštartujú priamo na trati síce až v sobotu, no program Dobšinského kopca 2016 sa naplno rozbehne už v piatok 15.7.2016.

Dobšinský kopec 2016

Program Dobšinského kopca sa naplno rozbehne úderom siedmej rannej hodiny, keď začína administratívne a následné technické preberanie súťažiacich. Po preberaniach, ktoré by mali byť ukončené do 18:30 hodiny prídu na rad pol hodina voľna. Presne o 19:00 hodine odštartujú naraz dve veci naraz. Prvou z nich je povinná rozprava jazdcov, ktorá sa bude konať v budove riaditeľstva Dobšinského kopca 2016. Presne v tom istom čase ožije aj námestie v Dobšinej, kde na pódium vybehne Alex Štefuca a v sprievode artistov odštartuje dlho očakávanú Oldies Párty Rádia Vlna. Po rozprave jazdcov sa vyrané tímy presunú tiež na námestie, kde pristúpi organizátor k ich predstaveniu. Diváci zároveň budú mať možnosť získať podpis svojho vysnívaného jazdca na autogramiáde. Toto všetko by sa malo udiať presne o 19 hodine 30 minúte. O pol hodiny na to, čiže na 20:00 hodinu je prichystané slávnostné otvorenie pretekov. Nasleduje Oldies Párty Rádia Vlna, ktorú o 22 hodine preruší koncert na ktorom zaspieva Dobšinej speváčka Kristína. Po ukončení jej koncertu bude opäť pokračovať až do 02:00 hodiny Oldies Párty Rádia Vlna.

Dobšinský kopec 2016

Všetky ostatné informácie, ako aj obchádzkové trasy, či kde sa budú v Dobšinej nachádzať parkovacie zóny sa dozviete na web stránke organizátora: www.dobsinskykopec.com

Miro Majláth
tlačový tajomník DK 2016

Pridaj komentár