Dobšinský kopec

Dobšinský kopec opäť s KL Racing Teamom a Kukučkom

Dobšinský kopec bez KL Racing Rally Teamu si niektorí priaznivci motoristického športu ani nedokážu predstaviť. Ani nemusia, keďže aj tento rok tu KL Racing bude mať zastúpenie v podobe Tomáša Kukučku.

Dobšinský kopec

„Dobšinský kopec je pre náš KL Racing Rally Team takou srdcovkou, ktorú každoročne radi podporíme nielen ako partner podujatia, ale aj jazdecky. Podujatie je totiž perfektne pripravené, či už po stránke organizačnej, ale aj bezpečnostnej. V Dobšinej nikdy nechýba dobrá zábava a presne tak to má byť. V tomto roku nás jazdecky bude reprezentovať Tomáš Kukučka, ktorý po rally, kde jazdí s vozidlom Škoda Fabia R5, si pripomenie časy keď jazdil s vozidlom Mitsubishi Lancer EVO IX. Na Dobšinskom kopci pritom bude bojovať o body v rámci slovenských, ale aj európskych majstrovstiev v triede N+3000,“ povedal manažér KL Racing Rally Teamu, Marek Lokaj.

Dobšinský kopec

Na svoj dobšinský štart sa už teší aj jazdec, Tomáš Kukučka: „Do Dobšinej chodím veľmi rád. Mám tu množstvo priateľov a preto nevynechám ani jednu možnosť tu štartovať, či už v zime v rámci Dobšinskej zimy, alebo v lete na Dobšinskom kopci. Trať automobilov do vrchu je tu doslova perfektná a ja sa už teším ako malé dieť na jej opätovné zdolávanie. Zároveň to bude pre mňa aj takým malým tréningom pred nadchádzajúcou Rally Tatry, ktorú absolvujem víkend po Dobšinskom kopci.“

Zdroj: Miro Majláth / Foto: Jozef Pisch, Jakub Rovný

Pridaj komentár