Subaru Komárno

Subaru Komárno sa chystá na domáce podujatie

Z Komárna do Orechovej Potône je iba nejakých šesťdesiat kilometrov a aj preto je BOSS Auto Show 2015 pre Mária Csenteho a jeho Subaru Komárno Rally Team v podstate domácim podujatím.

Subaru Komárno

„V tohtoročnej sezóne som toho kvôli operácii veľa nenajazdil a preto sa teraz na Slovakia Ring asi o to viac teším. Toto podujatie beriem vyslovene ako moje domáce, veď z domu to mám iba zopár desiatok kilometrov. Jediné čo ma mrzí je fakt, že sa tu nejazdí veľký majstrák. Je to škoda, rally by si zaslúžilo aj u nás na západnom Slovensku trochu väčšiu popularitu,“ začal s rozprávaním Mário Csente, jazdec a zároveň manažér Subaru Komárno Rally Teamu.

Pre Mária a jeho tím však podujatie BOSS Auto Show 2015 nebude iba o jazdení. Opäť pokračuje Mário Csente: „Nie, nebude to iba o jazdení, aj keď na to sa, ako som už povedal, veľmi teším. Spolujazdca mi síce primárne bude robiť Petr Těšínsky, ak však bude treba odviezť aj nejakého partnera nášho tímu, nevidím v tom problém. Ideme si to predsa všetci, celý náš tím, na Slovakia Ring v prvom rade užiť, aj keď ja budem musieť aj trochu pracovať, keďže po dohode s organizátorom tu budeme mať vystavené aj naše nové vozidlá Subaru, ktoré v Komárne predávame. Dúfam, že aj počasie vydrží také, aké je v posledných dňoch, nech si to nielen my jazdci, ale aj diváci môžu poriadne vychutnať.“

Subaru Komárno

Boss Auto Show 2015 štartuje v dňoch 13. – 14.11.2015 na Slovakia Ringu. Štart prvej rýchlostnej skúšky je plánovaný v piatok (13.11.2015) na 18:00 hod. Ostatné tri rýchlostné skúšky odštartujú v sobotu (14.11.2015) o 9:00, 11:00 a 13:00 hodine.

Zdroj: Miro Majláth / Foto: Tibor Szabosi

Pridaj komentár