Sting Motorsport

Sting Motorsport sa predstaví na „domácej“ rally

Ak v prípade Sting Motorsport hovoríme, že na domácej súťaži, nemyslíme tým, že sa podujatie musí nutne konať v Poprade. V tomto prípade sa totiž samotné podujatie volá Sting Rally Krásnohorské Podujatie.

Sting Motorsport

Práve v tejto obci, alebo teda v jej tesnej blízkosti sa nachádza azda najkrajšia rýchlostná skúška Uhorná. A práve na nej sa bude podujatie Sting Rally konať. Samozrejme bez súťažných posádok Sting Motorsport Teamu by sa toto podujatie konať ani nemohlo. Na štarte sa predstavia divákom hneď dve súťažné posádky.

V prvej z nich, ktorá sa predstaví v spolupráci s vozidlom Ford Fiesta R5, sa predstaví dvojica, ktorá už spoločne fungovala aj na Rally Levoča a to Ondřej Bisaha – Róbert Čech. V Levoči sa síce predstavili pod iným súťažiacim, v Krásnohorskom Podhradí to už bude pod Sting Motorsport Teamom. V spomínanej Levoči sa im nedarilo tak ako by si obaja predstavovali, dôvodom bolo nesprávne obutie vozidla. V Krásnohorskom Podhradí to už snáď bude všetko v poriadku a Ondřej spoločne s Róbertom budú bojovať medzi najrýchlejšími na trati.

Sting Motorsport

Aj v prípade druhej súťažnej posádky sa nič meniť nebude, čiže na trati Uhornej budú mať diváci možnosť sledovať Ivana Mutňanského s Martinom Špankom spoločne s vozidlom Mitsubishi Lancer EVO X. Ako už vieme, aj Ivan mal v Levoči problém s voľbou správneho obutia. Na Uhornej však už tento problém nehrozí a to z dôvodu, že na Slovensku napriek faktu, že je koniec februára zavládla predčasná jar.

Sting Rally Krásnohorské Podhradie 2020 štartuje počas 28. – 29. februára 2020. Zatiaľ čo v priebehu piatka (28.2.2020) čaká na súťažiacich povinné preberanie, v sobotu (29.2.2020) už budú všetci zúčastnení naplno bojovať o dosiahnutie čo najlepších časov na jednej z najkrajších rýchlostných skúšok na Slovensku, na Uhornej. Ako tieto súboje dopadli vás budeme opäť informovať.

Zdroj: Miro Majláth / Foto: Tibor Szabosi

Pridaj komentár